lauantai 13. helmikuuta 2010

Vähän erilainen löytö

Tämä ei ole varsinainen kirppislöytö vaan dyykkaus löytö.

Olin viemässä roskia meidän taloyhtiön roskikseen ja siinä suljettujen pussien päällä makasi vauvan leluja. Otin sieltä ne mitkä minusta oli kivoja, ja jätin loput sinne. Osa oli selkeästi likaisia, mutta niistäkin olis voinut tulla ihan ok leluja pesemällä, mutta jätin ne sinne. Nämä sieltä otin ja pesin, ja hyvä tuli! Olis siinä ollut vielä joku mobile, Pampersin mainosreppu ja jotain muita leluja, mutta niille ei ollut tarvetta.

Dykkaatko itse roskiksista? Mitä ajattelet dyykkauksesta? Onko se jo vähän liian ällöä puuhaa, meneekö siinä jo raja kirppisten ja dyykkauksen välillä?

Itse en dyykkaa aktiivisesti että menisin roskikselle varta vastan katsomaan mitä siellä on. Mutta näin, jos kohdalle sattuu, ja tavarat näyttävät siisteiltä ja tiedän keinon millä saan ne pestyä ja siistiksi, niin kyllä otan jos on jotain tarvetta. Minusta tämä on fiksumpaa kun se että kuormitettais meidän kaatopaikkoja turhaan toiselle hyödyllisellä tavaralla.P.S. Pikkuriikki retroilee, jos haluat kirahvin, voit saada sen postikuluja vastaan!

4 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Minä teen samoin, jos näen roskissa jotain hyödyllistä; dyykkaan sen varmasti. Mutta en myöskään mene erikseen roskia kyttäämään oisko siel mitään.

Kiva päivä sulla kun sattui noin.

Jokke kirjoitti...

Joo, oatan kyllä mukaan tavaraa roskakatoksesta, jos sattuu olemaan jotain käyttökelpoista päällimmäisenä. Jotkut jättävät selvästi näytille.

äiti kuudelle kirjoitti...

Ööh, tokihan otan :oD Tosin otan myös tuttavilta, ystäviltä, sukulaisilta..... Keräilijäluonne nääs ;o)

Ilkeekös edes sanoa ? Meil on ollu käytössä patjat, jotka on dyykattu muuttaessamme Vantaalta tänne. Naapuri kuskas liki uudet patjansa roskalavalle ja nehän käytiin oitis sieltä hakemassa pois. Olvat tosi siistit ja laadukkaat ! Nyt ovat palvelleet meitä kohta 8v.

Leluja, luistelukypäriä, vaatteita yms. on tullut myös bongattua :o)

zanne kirjoitti...

Kiva kun muillekin kelpaa roskis tavarat! (= se kuormittaa nimittäin meidän muutenkin niin täysiä kaatopaikkoja vähemmän)

En edes tiedä oliko nämä tavarat jätetty tähän varta vasten, mutta aika päällimäisenä olivat ja houkuttelivat mukaan otettavaksi :-)