maanantai 16. toukokuuta 2011

Myyrmäkihalli ja Herttoniemen pihakirppis 15.5.2011Kauan odotettu Myyrmäkikirppis alkaa nyt taas rullaamaan!!

Reettamom tässä kyseli arvonnan yhteydessä opastusta pääkaupunkiseudun kirppiksille. Jos siis haluaa maksimoida löytöjen määrää, kannattaa ehdottomasti ajoittaa reissun sellaiselle viikonlopulle kun on Myyrmäkihallin kirppis! Se vaan on paras, etenkin lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden löytö paikkana.
Perinteisesti Myyrmäki kirppis on keväisin muutamina viikonloppuna peräkkäin (joskus saattaa olla 10 viikonloppua peräkkäin, joskus vaan 2-3, se vaihtelee vuosittain) ja sitten taas syksyllä. Tarkemmat päivämäärät löytyy tämän blogin sivupalkista.
Sitten toinen tärppi nykyään on Valtterin kirppis, sieltä löytyy sitten ihan kaikenlaista laidasta laitaan, myös paljon muotivaatteita nuorille ja nuorekkaille, mutta myös lastenvaatteita ja -tarvikkeita, jne. Ja se on lähes joka viikonloppu.

Etsinnässä oli edelleen päiväkotitossut, niitä ei nyt taaskaan löytynyt, eli pitää sitten varmaan nöyrtyä ja lähteä ihan kaupasta sellaiset ostamaan. Lisäksi olen sen verran nirso että ihan mitkä vaan tossut eivät kelpaa, eli en erityisesti tykkää pukea pojalle jumppatossu-tyylisiä tossuja päiväkotiin.

Pitkästä aikaa löysin edullisia Duplo legoja, nämä olivat 1e/pussi. Samalla myyjällä oli vielä 2 pussia lisää jossa oli sekaisin sekä Duploja että pikku legoja. Niitä en ostanut, pikkulegot eivät meillä ole ajankohtaisia ja niitä on varastossa niin paljon että ehkä emme niitä nyt tarvita.
Tavallisesti kun on myynnissä Duploja tai pieniä legoja kirppiksellä, niin hinnat ovat siellä tyyliin 3 palikkaa hintaan 5 euroa. Jotenkin ihmiset tuntuvat ajattelevan että niistä voi pyytää ihan mitä vaan.

Myyrmäki kirppiksen löydöt:

- 5 pussillista Duploja yhteensä 5e (yksi pussi on jo purettu ja enää muutama osa näkyy kuvassa)


- samalta myyjältä löytyi vielä viitta pienelle supersankarille (IKEA) 1e
- toiselta myyjältä Playmobil hevoskärry hevosen kanssa- musta auto t-paita 1e

- samalta myyjältä AC/DC paita koko 104cm, 2e (meillä on samanlainen jo kotona, mutta tämä on niin kiva)


- raidallinen kitarapaita koko 122/128cm, 0,50e


- verkkapuku koko 110 cm, 2e- Mikkihiiri paloauto pusero, koko 104 cm, 1e (tässä on valitettavasti edessä pieniä tahroja jotka huomasin vasta pesun jälkeen)Koska kirppistely on aina kivaa, niin kävimme vielä Herttoniemen pihakirppiksellä. Siellä olisi varmaan pitänty olla jo klo 9 aikoihin että olisi voinut kääriä parhaat palat päältä, mutta kyllä meille klo 12 jälkeenkin riitti vielä löytöjä.
Tapahtuma on mielestäni varsin onnistunut. Eli idea tässä on että asukkaat kantavat tavarat vaan talonsa eteen ja myyvät siinä ylimääräisiä romppeitaan. Siinä voikin sitten myydä edulliseen hintaan, sillä ei tarvitse maksaa paikkavuokraa. Oma koti on lähellä jos alkaa huikoa tai tulee vessahätä. Eli tosi loistava idea!
Viime vuonna valitettavasti jäi väliin, mutta tänä vuonna oli pakko mennä katsastamaan tämä tapahtuma. Kaunis ilma auttoi myös tässä että tapahtuma oli kiva.

Siellä oli tavaraa ihan laidasta laitaan. Oli lastenvaatteita jonkin verran, oli aikuisten vaatteita ja oli myös huonekaluja, työkaluja ja kaikkea sekalaista.

Tällaiset löytyi meille:

- Friendtex pusero minulle 1e- Tupperware jättiboxi 3e
- 2 nippua Akuankkoja


- Iso Harrikka rekka 5e


Lisäksi lehtikoteloita iso nippu yhteensä 0,50e sekä kiilotuskone (sellainen millä voi kiilottaa autoa) joka olisi ollut muutenkin ostoslistalla ihan kaupasta, 7e (näistä kahdesta ostoksesta ei ole kuvaa).

7 kommenttia:

jarna kirjoitti...

No nyt on tärpännyt löytöjen osalta! Joskus vaan löytää hyvän pöydän ja loppu onkin historiaa=)

zanne kirjoitti...

Joo, totta!
Sillä legon myyjällä olisi ollut vielä vaikka mitä ihania leluja pienelle pojalle, ihan Star Wars kypärää ja miekkaa, miekkoja ja pyssyjä joka lähtöön, örkkejä ja kaikenlaisia ukkeleita, mutta meille nyt riitti nämä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä löytöjä!

Tintti

zanne kirjoitti...

Kiitos Tintti!

Onaha kirjoitti...

Niin rock löytöjä!

zanne kirjoitti...

Onaha, totta, aika ROCK ihan rekkaa myöten! :-)

Chef kirjoitti...

Ohhoh...melko hyvä löytö nuo Duplot! :D