sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Myyrmäki 29.5.2011 ja myös Piilo 27.5.2011

Lisää Myyrmäki kirppistä. Tänään oltiin koko perheen voimin liikenteessä. Etsinnässä oli siis edelleen päiväkotitossut koko 27-28.
Monelta myyjältä ihan suoraan kysyin, ja moni vastasi että ne menivät jo, arrggggh, harmitti!!

Mutta sitten, melkein lopulta, löytyi tumman siniset perinteiset Tintti tossut, hyvässä kunnossa!! Jee, Mission acomplished!
Siinä välissä mies löysi Cars tossut, jotka ovat vähän liian isot, mutta ne odottaa sitten jalan kasvua.

Etsin myös luistimia talveksi, kokoa 28-29. Löysinkin sitten luistimet kokoa 28. Yllätykseni oli suuri kun kotona vertasin luistimen sisällä olevaa pohjallista meidän kokoa 27 olevien luistimien pohjan kanssa. Kokoa 27 olivat isommat (n. 1cm) kun juuri ostamain kokoa 28!!

Itselleni löysin ihanat Christian Audigier (Ed Hardy) t-paidat. En nyt tiedä ovatko aidot, ihan sama, mutta kivan näköiset ovat. Ja myös pitkät että peittävät takapuoleni :-D

Duplojakin olisi ollut edulliseen hintaan, mies kielsi minua ostamasta niitä sillä meillä on niitä kuulemma ihan tarpeeksi (ihme vinkumista, jos olisin ollut yksin, niin ihan varmasti olisin ostanut!).


- luistimet (koko 28), 3e
- Cars tossut 2e- Hit och dit med Molly, 1e
- Tintti tossut, 1,50e
- Tupperware voi rasia, 0,20e


- 2 kpl Christian Audigier T-paidat, 2e/kpl


- Lindex ulkohousut koko 110cm, 3e
- Lindex uus-retro paita, koko 122, 0,50e (tämä menee kaverille)
- Harrikka sukat, 1e


Sitten kävin vielä perjantaina töiden jälkeen nopeasti käymässä Piilossa, sieltä tarttui mukaan Puma lenkkarit, valko-punaiset hintaan 4e ja Marimekon NallePuh mekko (tämä on veljen tytölle) 3e.
Lenkkarit olivat tosi mieluisat ja ei yhtään tyttömäiset vaikka sitä ensin pelkäsin.

5 kommenttia:

Edla kirjoitti...

Kivat paidat löysit itsellesi!
Luistimia voiskin etsiä nyt sesongin ulkopuolella. Hmm. Tarttee varmaan alkaa myös katselemaan :)

Lisa kirjoitti...

Hauska blogi! Löysin tänne mutkien kautta ja päätin jättää puumerkin käynnistäni. Hyviä löytöjä! Pitääpäs tulla uudestaankin poikkeemaan! Mukavaa viikkoa! :)

zanne kirjoitti...

Edla, joo, luistimia kannattaa alkaa katsella nyt, koska lähemmäs talvea ne menevät niin kuumille kiville että ei niitä meinaa enää mistään löytää, ainaskaan enää kohtuuhintaan.

Lisa, tervetuloa mukaan, ja poikkea toistekin! :-)

Onaha kirjoitti...

Onpas ihania noi Christian Audigier T-paidat. Mulle vieras merkki (paljastankohan nyt sivistymättömyyteni, köh köh), mutta tosi ihanan näköisiä ovat! <3 Tykkäisin itsekin.

zanne kirjoitti...

Christian Audigier on ranskalainen taiteilija joka tekee mm. Ed Hardylle t-paitoja, tai lähinnä tekee kuvat niihin. Tykkään Ed Hardy:n tyylistä ja myös näistä kun ovat sellaiset rock-tyyliset. T-paitojen pituus on myös plussa :-)