keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Piilo kirppis 4.5.11

Pitihän tuokin kirppis mennä tsekkaamaan!
Kävin siis aikoinaan kun liike oli vielä nimellä "Pikku kullanmuru". Silloin siellä oli vähän pöytäkirppistä, vähän enemmän lasten second hand liikettä ja vähän jotain uusia tavaroita, olikohan ne jotain outlet juttuja, en muista.
Oli aika sekaava, etenkin kun omistaja osti ihmisiltä käytettyjä vaatteita ja myi sitten eteenpäin, eikä siis ollut myyntitiliä. Sen seurauksena sitten loppuvaiheessa koko secondhand puoli oli tosi tupaten täynnä, ja hinnat olivat aika korkeahkot. Esim. tavis käytetyistä lenkkareista pyysivät n. 8-10e, mikä oli musta ihan liikaa käytetyistä kengistä.

Sen takia olinkin tosi positiivisesti yllättänyt miten hyvin uusi Piilo kirppis oli järjestetty. Eli siellä oli paljon pöytiä (tai oikeastaan pieniä hyllyjä nämä olivat) mutta niin hyvin järjestetty että ei ollut ahdasta. Tavarat olivat selkeästi esillä, ja jopa leikkinurkka lapsille löytyi.
Tulin oikeastaan katsomaan jospa sieltä löytyisi reppu pojalle, mutta sitä ei ollut, eikä löytynyt uusia päiväkoti tossuja, kun edelliset on kohta puhki kuluneet.

Mutta löytyi nämä:

- ihana tutta hirvi body koko 62 cm, 1e (tämä menee kaverille)- Prätkähiiri DVD 2e
- kännykkä dummy 1e- ReimaTec kengät koko 28 syksyksi, 2,50e
- Kangoroos Roostes kengät koko 28, nämäkin syksylle, 2eEli oikein kiva paikka oli, vaippalainaamoon meillä ei ole enää tarvetta eikä Ikasyrin kankaille ole tarvetta tällä hetkellä (ei ole puraissut ompelukärpänen vähään aikaan), mutta kirppikselle on aina kiva pistäytyä!! :-)
Taidanpas käydä toistekin!

Edit:

Kyllä, piti taas palata Piiloon muutama päivä myöhemmin, sen verran mielenkiintoinen kirppis tämä nyt oli! :-)

Jäi vaivaamaan tällainen ihana pieni omppukuvioinen vaippa, oli pakko mennä hakemaan se hurjaan 1e hintaan. Samalla löysin ihanan söpön Muumi bodyn hintaan 1,50e. Molemmat löydöt menevät kaverille, toivottavasti hän ilahtuu kun saa nämä pienet yllätykset.


2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

kiitos zanne! :)

se olitkin sinä jolle lähti prätkähiiret. :D

zanne kirjoitti...

Kyllä, meillä oli mukana pieni prätkähiirifani :-)

Kiitos ystävällisestä palvelusta!