sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Valtteri 8.5.2011

Pitkästä aikaa taas pääsin Valtterin kirppikselle. Vapaita paikkoja oli vaan ulkokirppiksellä enää, ja sielläkin alkoi olla pikku hiljaa ihan mukavat oltavat, ei ollut liian kylmä värjötellä siellä.

Etsin edelleen reppua pojan päiväkodin retkiä varten. Jotain hieman miehekkäämpää kun liila Nasu reppu. Löysin ensin sinisen urheilurepun, aika likaisen, ajattelin, jos en mitään muuta löydä, niin tuon ostan ja pesen ja tuunaan sitten. Seuraavan jonka löysin oli riemun kirjava aika muovinen Nalle Puh reppu jonka päällä luki "Nea". Hintakin oli vaan 0,50e, mutta ei nyt ihan niin kiva että olisin heti ostanut. Mutta sitten, kun olin viimeisiä pöytiä koluamassa, löysin ihanan siistin Nemo repun, hintaan 1e. Sen sitten ostin ja olen aika tyytyväinen ostokseeni. Tietenkin, vielä ihanampaa olisi ollut jos olisin löytänyt jonkun Spiderman, Turtles tai pääkallo -aiheisen repun, mutta tämä nyt kelpaa näin.

Kaverini joka saa kohta vauvan saa minulta muutaman pienen yllätyksen. Kun hän ei asu Suomessa, hän ei saa äitiyspakkausta, niin ostin hänelle muutaman kestovaipan jotka ovat olleet äitiyspakkauksessa. Nämä olivat ihan uusia ja käyttämättömiä. Lisäksi sain kaupanpäälliseksi ruokalapun (myös äitiyspakkauksesta) ja uskoisin että kaverini tykkää tuon tyylisistä kuoseista.

Värityskirjaa meillä kuulemma kaipailtiin, siis esikoinen oli sitä mieltä että hänen pikkuveljeltään puuttuu ihan ehdottomasti värityskirja. Ostin sitten sellaisenkin.

Mitään varsinaista lelua en ostanut, olin tosi tiukkana, vaikka monta houkutsta oli matkan varrella :-)
(meillä ei tarvita yhtään ainutta lelua lisää, meillä on niitä jo riittämiin).

Kirppiksellä tapasin myös tosi mukavaksi osoittautuneen Jonnan! Hauskinta oli kun ostin häneltä ehkä n. vuosi sitten Tripp Trappin pehmusteen, mutta häneltä oli jäänyt matkasta toisen setin selkäpehmuste. Silloin en tiennyt että hän on nimen omaan Pieni ajatus blogin Jonna. Mutta yhdistelemällä tietoja, tulin siihen päätökseen että sen on oltava sama henkilö. Kyselin sitten häneltä onko hänellä selkäpehmuste vielä tallessa. Ja olihan se, ja sain sen ostaa "tiskin alta" :-D

Lisäksi ostin Jonnalta vielä kuopukselle Vansit. Nämä ovat sitten seuraavaan kesään, tänä kesänä taitavat vielä olla isot.

Meidän olohuone sai myös uudet verhot, kun tähän astinen paneeliverhoviritelmä ei nyt oikeen toiminut, kun olin vähän sählännyt mittojen kanssa ja muutenkin homma ei toiminut niin kun Strömsössä.

Tässä vielä löydöt eriteltyinä:

- ruokalppu (kaupan päälle)
- uusi Kushies AIO vaippa
- uusi Mio Bambino kuorivaippa
Kaikki äitiyspakkauksesta, kaikki täysin uusia ja käyttämättömiä ja yhteensä hintaa näille tuli 2e.

- värityskirja 0,10e (muutama pieni kohta väritetty)
- Goosebumps kirja 1e


- Nemo reppu 1e
- Vans kengät (koko n. 30) 1e
- Tripp Trapp istuinpehmuste 1e- Tutta prätkäpaita, koko 110 cm, 0,50e
- puolisääreen ulottovat maastoshortsit, 0,50e
- Turtles paita, koko 116 cm, 0,50e
(kaikki 3 vaatetta samalta myyjältä)


- West Coast Choppers paita koko XL, 1e
(kuva puuttuu)


- legginsit, Pieces, koko S, 1e
- Puma lenkkarit, koko 39, 1e

- pinkki t-paita, H&M, 1e
- valkoinen toppi, Vero Moda, 0,50e
(edessä haalea tahra joka toivottavasti lähtee sappisaippua käsittelyn jälkeen)
- sininen toppi, Vero Moda, 1e


- harmaat lökärit, North Brooke, 1,50e
- pinkit lökärit (ovat lunnossa vähän pinkimmät kun mitä kuva antaa ymmärtää), 0,10e


- mopon vilkut (toivottavasti sopivat meidän mopoon), 4e


- olohuoneen verhot 2e

4 kommenttia:

Ballohedi kirjoitti...

huippuja löytöjä! MEGA ihana tuo ruokalappu!!! pakko löytää meillekki:)

zanne kirjoitti...

Kiitos!
Eiköhän teillekin sellainen ruokalappu löydy, kun oli äitiyspakkauksessa, niin luulis että näitä on sen verran liikenteessä että yksi löytää myös tiensä teille! :-)

Jonna kirjoitti...

Oli kiva kyl nähdä taas! :-) hyviä löytöjä teit! Mä kiertelin kans hieman ja löysin pari paitaa itselle. Ens vkonloppuna alkaa mytrsin kirput! Se on mua vähän lähempänä tai no lähes naapuris haha.

zanne kirjoitti...

Joo, mäkin tässä odottelen Myyrmäkikirppistä ihan into piukeena!! :-D
Ehkä törmätään siellä taas!