sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Tunnustus!

Sain tunnustuksen Onaha silmin blogista.
Hän kirjoittaa näin blogistani: "Kirppislöytöjä eri kirppiksiltä. Samalla saa hyviä vinkkejä siitä, missä kannattaa kirppishaiden käydä."
Tällaista olen halunutkin antaa tällä blogilla, eli vinkkejä missä kannattaa käydä ja mitä mistä kirppikseltä milloinkin on löytynyt. Vaikka nämä arvioni ovatkin hyvin subjektiivisiä, niin ajattelen aina että ehkä niistä on jotain hytyä tai osviittaa jollekin.

Tunnustukseen kuuluu kertoa nämä lempiasiat itsestään:
Kerro lempi
1) -värisi
Se on tietenkin musta! Mustaan on hyvä verhoutua, se kätkee alleen kropan pienet epätäydellisyydet, musta on ajatonta, musta on aina musta (tai sitten ei!) ja kaikki käy kaiken kanssa, eli helppo yhdistää, niin pukeutumisessa kun sisustuksessakin. Lapsille yritän aina löytää myös jotain muuta kun mustaa, mutta kyllähän se aina välillä siihen lipsahtaa! ;-)

2) -ruokasi
Jos nyt otetaan ihan arkiruoka, niin se on spaghetti bolognese, eli spaghettia tomaatti-jauhelihakastikkeella (ei missään nimessä ruskealla kastikkeella).
Vähän juhlallisimmista ruuista, pidän kunnon pihveistä. Kunnon pihviä ei ole mikään voittanut!
(joo, mä tiedän, naisen ei kuulu kait tykätä pihvistä, tai edes punaisesta lihasta, mutta mä vaan pidän).
3) -paikka, jossa haluaisit käydä
On monta paikkaa jossa haluaisin käydä, mutta eka olisi USA. Esim. LasVegas olis ihana nähdä, tai sitten Florida, tai joku muu missä voi ajaa vähän Harrikalla, syödä Mäkkärissä, syödä Burritoja, ja nähdä kaiken sen livenä minkä olen nähnyt niin useasti vain tv:stä.

Kiitokset Onahalle ihanasta tunnustuksesta!!

Ja tunnustuksen annan eteenpäin seuraaville blogeille:

- pieni ajatus - blogille koska Jonna on niin hauska ja aito bloggari jonka jutuissa vilahtaa arkea ja kirppiksiä ja muuta hauskaa sekaisin
- Mimon & Myyn menossa - blogin Hannalle, koska hän on ihana kirppiksen pitäjä ja on toteuttanut sen mistä moni haaveilee

Monet muut ovatkin jo saaneet tunnustuksen, niin näillä kahdelle nyt tällä kertaa!

2 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Minäkin pidin aikoinaan ihan samoista lempiruuista kuin sinä, mutta en ole saanut enää kymmeneen vuoteen lihaa alas, niin minkäs teet=)

zanne kirjoitti...

Niin, minäkin kokeilin 3 vuoden ajan täysin lihatonta ruokavaliota. Oli se ihan ok, mutta kyllä sitten taas alkoi vaan tehdä mieli lihaakin kun vaan pidän sen mausta :-)