maanantai 18. kesäkuuta 2012

Vermo 17.6.12

Vermon kirppis vuorossa, kun katselin ulos ja huomasin että olipas hieno sää. Joo, aamulla olikin hieno sää, kunnes yhtäkkiä alkoi vähän ripsiä vettä, ja sitten vähemmän ja sitten tulikin jo ihan reippaasti vettä taivaalta eikä loppua näkynyt.
Kirppiskauppiaat tietenkin sitten alkoivat kiskoa suojia tavaroittensa peitoksi. Eli ei ollut enää hyvä hetki kirppistellä. Onneksi olin ehtinyt just kierrellä kaikki pöydät kun sade alkoi. Tai sitten juuri sillon olisi ollut tosi otollinen aika tehdä huimia sade-löytöjä kun ihmiset olisivat edullisesti luopuneet tavaroistaan kun eivät olisi jaksaneet kantaa kastuneita tavaroitaan kotiin.Tiedä sitten, en kokeillut siinä vaiheessa enää hieroa kauppoja.

Sitä ennen ehdin silti tehdä muutaman hyvän täsmälöydön.Sinkkuelämä 2 leffa oli jo pidempään tyttären etsinnässä, nyt sekin löytyi. Samoin Simpsons hahmo kokoelmasta puuttui vielä Maggie, sekin löytyi nyt sekä sopivan iso ihan varmasti aito (no ei todellakaan, mutta ketä kiinostaa) Louis Vuittoni käsilaukku.Olen jo pidempään miettinyt että jos ostaisi ihan oikeasti aidon Louis Vuittoni käsilaukun, niin uskoisiko kukaan enää että se on aito?? Varmaan kaverit toteasivat että "ai säkin ostit tuollaisen laukun sieltä Thaimaasta (tai kirppikseltä) maksoitko euron vai kaksi?", kun näitä "tosi aitoja" on niin paljon liikenteessä.

- Marimekon raidalliset pyyhkeet, ihan uudet ja käyttämättömät, 1e/kpl (ok, ne jotkut Osuuspankista saadut mainospyyhkeet, mutta eipä se haittaa, nämä ovat tädilleni jolla on näitä jo entuudestaan)

- Darth Wader naamari, 0,50e

- Sinkkuelämää 2 DVD, 1e ja Maggie Simpsons hahmo, 0,50e

- vesipyssy 0,10e, ja varmasti aito Luis Vuittoni kassi 2e
Tämän lisäksi olen viime viikkoina kirppistellyt vähän vaihtelevalla menestyksellä. Mutta tässä vielä parhaat palat siitä:

Lego Duplo Toolo avaruusalus jossa ääniä, yht. 1e


Nyttja kehykset kehysprojektia varten 0,50e

Sinkkuelämää DVD boksi jossa kaikki kaudet 20e 
 


Ei kommentteja: