tiistai 3. heinäkuuta 2012

Vermo 1.7.2012

Vaikka aamulla näyttikin siltä että tulisi sateinen päivä, kun pääsin sitten Vermoon, niin aurinko alkoi paistaa. Eli oli täydellinen sää ulkokirppikselle. Vermoon tullessa, siinä oli jo pitkä jono myyjiä, jotka odottivat että heidät ohjattaisiin paikoilleen ja kaikki eivät edes mahtuneet myymään.

Jo pidempään etsinnässä ollut kirkasvalo lamppu löytyi.Olen jo kerran löytänyt tällaisen lampun kirppiksellä mutta hinta oli vielä aika korkea, 35e. Mutta nyt kun tuli vastaan 5 eurolla, niin ostin sen, niin ei ole niin suuri riski vaikka sitten ei tulisikaan käytettyä.- Smurffit kirja jossa pitää etsiä Smurffeja, 1e

- Simpsons lehti, 0,50e ja koira kirja (ruotsinkielinen) 2e

- vaippoja läjällinen yht. 4e (kaverille)

- Puma huppari 2e

- kirkasvalolamppu 5e

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirkasvalolamppusi ei muuten ole oikea kirkasvalolamppu. Siis sellainen, joka tutkitusti auttaa kaamosväsymykseen. Kyseessä on herätysvalo. Eli valo alkaa kirkastumaan ennen herätysääntä.

Itselläni on tuon tyyppinen ja se auttaa kyllä heräämisessä. Sen edessä ei ole tarkoitus istua puolta tuntia kasvot käännettyinä lamppuun kuten oikean kirkasvalolampun kanssa tehdään.

zanne kirjoitti...

Anteeksi, joo, tuli väärä sana, eli tarkoitin herätysvaloa! Kiitos korjauksesta!

Tiedän että ei ole siis kirkasvalolamppu, eikä sen edessä ole tarkoitus viettää aikaa, vaan tämän tarkoitus on herättää ns. "lempeästi".

Jos jollain olisi tähän vielä käyttöohjetta, niin tämä toimisi vielä paremmin, eli kertokaa jos joltain sellainen löytyy.