sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Myyrmäki 12.9.2010

Oikeastaan mun piti tällä kertaa käydä sekä lauantaina että sunnuntaina Myyrmäkikirppiksellä, mutta tuli muita menoja, niin en ehtinyt.
Noh, ei siinä mitään, sain nyt sunnuntainakin haalittua ihan tarpeeksi tavaraa tänne meidän kotiin ;-)

Kuvissa nyt osa löydöistä, kuvan ulkopuolelle jäivät kahdet isot IKEA Ribba kehykset, joita meillä on jo parit, mustina, mutta joita ei enää Ikeasta saa, on lopetettu valmistus. Kun mulla oli sellainen suunitelma että laitettais niihin Harrikka palapelejä (tiedän, joidenkin mielestä on tosi junttia laittaa palapelejä seinälle, mutta minä tykkään, sillä ne ovat koko perheen yhdessä kokoamia ja ne kuvastavat myös meidän yhteisen tekemisen iloa). Harmittaa aina kun Ikeassa ja muissakin kaupoissa loppuu jotkut tavarat kun minä olin just suunitellut että ostan niitä sitten kun on taas varaa. Ja sitten kun olis varaa niin niitä ei enää oo, pöh!!
Sen takia pitää sitten koittaa etsiä niitä kirppikseltä.

Lisäksi jäi kuvan ulkopuolelle rakennussarja millä saa rakennettua Harrikan. Sellainen missä pitää liimata pienen pieniä muoviosia. Pitkien talvi-iltojen ratoksi :-)

Jotain haalaria yritin taas katsoa, mutta eipä nyt mitään erityistä löytynyt. Ihan hyviä ja kivoja oli tarjolla, mutta ei mitään sellaista mikä olisi säväyttänyt niin paljon että olisin halunut ostaa. Yksi KappAhlin ProXTec turkoosi haalari siellä oli, hinta 15e ei ollut paha, mutta sisäsaumassa oli ihan selkeästi kuluneita reikiä, niin en viittinyt ostaa. Eikä meillä sinänsä mitään hätää ole, 2 haalaria täällä on, niilläkin pärjää, + jotain epämääräisiä takki ja housu yhdistelmiä.

Lisäksi näin ainaskin 2 Bloggaria, Tuusiksen joka oli kahden kaverin kanssa liikenteessä (näin kauempaa, ja kun ajattelin moikata oli ja kadonnut jonnekin ihmisvilinään) ja Jonnan jonka tunnistin jälkeenpäin siitä että oli kainalossa Brion musta kärry, mutta enhän mä tiennyt että hän on se Jonna! :-)

Tässä löydöt:
- Harrikan musta vakosamettipaita koko M 1e
- Richard Scarry: Iloinen esikoulu 2e
- saksalainen satukirja 1,50e
- Conversen lenkkarit 2e
- Kangoroos goretex lenkkarit 3e (pääkallokuosilla)
- hihaton t-paita tribaalikuviolla, koko XL, uusi (laput kiini) 0,20e
- Eat at Mickey's spaghettipurkki 2e
- Tupperware boksi 3e
- Reijo Mäki, Vares - Lännen mies pokkari 1e
- Prätkähiiret yht. 2e
- aito neuvostoliittolainen puurakennussarja 4e- Reiman takki 4e
- Spiderman housut 1e
- Alfons Åberg lappuhaalarit 1e
- Oshkosh lappuhaalarit 1e

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Hihii, arvaas, mä katoin kans sitä turkoosia haalaria ja myös tuusis kertoi kattoneensa sitä samaa, mutta hylkäs sen just niitten reikien takia, oli koittanut tinkiä, mutta ei ollut myyjä tiputtanut hintaa.
Mä siis törmäsin siellä kans tuusikseen, kierreltiin jonkun aikaa yhdessä, kunnes mun piti lähteä :)