tiistai 21. syyskuuta 2010

Myyrmäki 19.9.2010

Ihan fiilareissa lähdettiin Myyrmäkeen, katsomaan jospa sieltä tällä kertaa löytyisi jotain kivaa. Halli oli taas lähes loppuun myyty, ja taas en ehtinyt lauantaina, mutta jospa joskus vielä.

Välillä kyllä ärsyttää nämä jahkailijat. Eli nämä ostajat jotka ottavat jonkun tavaran ja pyörittelevät sitä ikuisuuden käsissään ja jahkailevat ostavatko vai ei. Sitten siinä odottelee vieressä että päästäkö tämä tyyppi siitä tavarasta irti vai ei. Noh, ei sen puolen, olin siis yhden myyjän luonna jolla oli juuri meille sopivaa vaatetta, eli koon 98 cm pojan vaatetta ja hinnatkin hänellä oli tosi kohtuuliset. Ostin häneltä sitten 2-osaisen H&M talvipuvun, ihanan H&M Spiderman takin ja Lassietec vedenpitävät hanskat. Siinä hänellä olisi ollut FIX merkkinen takki, mutta kun siinä sitten joku jahkailija sitä pyöritti ja pyöritti ja pyöritti, niin ajattelin että antii olla, ei sitten.

Nyt meillä on siis talvivaatteet kasassa, puuttuu enää asusteet. Jotkut Goretex kengätkin olis kivat. Voisin tässä vielä esitellä erilisenä aiheena meidän tämän talven vaatteet.

Poika ei jaksanut koko ajan istua rattaissa jolloin annoin hänen juoksennella ympäriinsä. Ja yhtäkkiä hän oli itse löytänyt lempikirjansa, Buu och Bää kirjan, vielä yksi joka meillä ei ole, hintakin oli tosi kohtuulinen 0,50e. Itse en olisi tätä kirjaa välttämättä hoksannut, kun oli niin alhaalla.

Tällaisia löytyy:

- kastelukannu 0,50e
- Puuha Pete ajoneuvot 1e/kpl
- Tuomas Veturi kirja 0,30e
- Pokemon hahmot 0,20e/kpl (+ 1 kaupan päälle)
- kirjonta pakkaus 2e- kaksi Ravensburger Didacta palapeliä 1e/kpl- Simpsons lehti 0,10e
- Puuha Pete kirja 0,50e
- Tuomas Veturi kirja 0,50e
- Buu och Bää kirja 0,50e
- Fisher Price pikku väki kirja 1e
- Aku Ankka 0,05e- läjällinen sekalaisia Legoja yht. 2e- H&M 2-osainen talvipuku yht. 6e
- hanskat 2e- Spiderman takki 2e

Ei kommentteja: