sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Myyrmäki 26.9.2010

Olipahan taas kerran kirppis! Tavaraa tuli ostettua taas kaikenlaista laidasta laitaan. Sisustustavaraa, vaatteita, leluja ja jopa vaate minulle.

Ekaksi löytyi mahtava läjä tosi hyväkuntoisia ruotsinkielisiä kirjoja 1e/kpl. Siinä sitten ostin ne 15 parasta. Yritin kysellä paljousalennusta, mutta myyjä ei halunut sitä antaa, mikä oli ymmärrettävä, olihan aamu vasta alkuillaan ja kirjat tosi hyväkuntoisia ja laadukkaita, mukana mm. Alfons Åberg, Muumi, Peppi Pitkätossu.

Etsin oikeastaan Goretex kenkiä, niitä ei löytynyt, mutta löytyi lenkkarit, jotka ovat kai Goretex, Vikingin kengät, jotka tinkasin 5 eurosta neljään.

Useimilla myyjillä oli ihan ok hinnat, mutta joillakin oli ihan omia kuvitelmia siitä mitä heidän tavaransa oli arvoissaan. He saivat sitten mun puolesta pitää tavaransa.
Katsoin yhdellä myyjällä että hänellä oli Fisher Price maatalo, siinä ei ollut mitään hahmoja mukana eikä mitään muita tavaroita mukana. Myyjä esitteli että talo olisi nyt saatavilla hintaan 8e kun aamulla oli vielä ollut 10e hintaan. Katselin taloa tarkemmin ja totesin mielessäni että en ole kiinostunut. Myyjä siinä sitten useaan kertaan korosti kuinka kallis talo on ollut (joopa joo, mutta nyt se oli selvästi käytetty), sanoin sitten kohteliaasti että ei kiitos, en ole kiinostunut, sillä se on rikki (mikä näköjään yllätti myyjään, mutta en minä ala ostaa sellaista mistä puuttuu yksi ovi) ja lisäksi vielä likainen. Jos myyjä olisi edes nähnyt vaivan puhidstaa talon, olisin voinut ehkä harkita, mutta en mä likaista ja rikkinäistä maataloa osta, vaikka olisi miten Fisher Price ja joskus ollut kallis.

Moni muu kiva ja edullinen tavara jäi myös kirppikselle sen takia että meillä on talo täynnä tavaraa ja sitä pitää ensin raivata pois ennen kun saan ostaa lisää. Olen sentään ollut niin urhea että heitin pois 3 paria rikkinäisiä kenkiä (lempikenkiä jotka on käytetty jo niin paljon että olivat puhjenneet saumoista) ja laittanut myyntiin huutonettiin yli 60 kohdetta. Eiköhän se sitten tästä tavara taas vähene - toivottavasti.

Sitten löysin ihan uuden lokerikon pojan huoneeseen, hintaan 5e. Hauskinta siinä oli että samainen lokerikko tuli vastaan pari pöytää kauemmas, hintaan 10e! :-)

Pojan toivomia Playmobileja ei nyt löytynyt, mutta kaikkea muuta kylläkin.

Tässä löydöt:

- pinkki roskis IKEA, 1e
- lokerikko 5e
- lehtiteline, tosi tukeva ja siisti, 0,50e
- kattilankansiteline keittiöön (Ikea) 1e- InWear musta neule itselleni 2e
- verkkarit vero moda, 1e
- Reijo Mäki, Hard Luck Cafe pokkari, 1e
- Plasto kaivuri, 1,5e
- Duck Dodgers hahmo 0,10e
- Mikki Hiiri hahmo 0,20e- Lieska fleece 90 cm, 5e (tämä on kun uusi, jonkun suomalaisen pienen yrityksen valmistama)
- Puuha Pete fleece, 98 cm, 0,50e
- Salama McQueen alusvaatesetti 116 cm, 0,50e
- "työkalu" housut, 98cm, 1e
- tosi siisti yöpuku, 98cm, 1e- 15 kpl lastenkirjoja yht. 15 e- anopille joululahjaksi ilmoitustaulu (hän nimenomaan toivoi tällaista) 0,50e
- vielä pakkauksessa ollut lasinen iso pizzalautanen ja pyörä millä saa jaettua pizza, 2e
- Puuha Pete palapeli 1e
- Toy Story kirja, 0,50eTässä löysin muuten hieman saman henkisen blogin: http://chef.blogit.fi/

7 kommenttia:

Chef kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani :)

Ihan mieletön tuo kirjalöytö! Onnea siitä :)

jarna kirjoitti...

Itse olin myymässä lauantaina ja kivasti kävi kauppa.

zanne kirjoitti...

Kiitos Chef!

Jarna, harmi että en päässyt lauantaina, mutta en tiedä olisinko tunnistanut sinut, ehkä myynnissä olevista vaatteista?? :-)

jarna kirjoitti...

No saattaahan se olla että olisit tunnistanut vaatteista, sillä paljon oli sellaista mitä blogissani on näkynyt=) hauska ajatus sinänsä=D

Jonna kirjoitti...

Mä pääsin kans vaan sunnuntaina, mut olin ihan pettynyt :/ muutama hassu vaate löytyi vaan.

zanne kirjoitti...

Jonna, mihin aikaan olit siellä? Mulla oli oikein tuskaa ja hoin itselleni mantraa "emme tarvitse tätä oikeasti, meillä on jo ihan liikaa tavaraa kotona" kun oli niin paljon kaikkea mitä olisi voinut ostella.

Jonna kirjoitti...

Mä olin ihan aamusta.. en silti löytänyt mitään kovin järkevää :/ no josko seuraavalla kerralla sitten!