maanantai 6. syyskuuta 2010

Myyrmäki 5.9.2010

Kävin taas tapani mukaan sunnuntai kirppiksellä. Tämä on ollut tapani jo vuosia. Mutta joskus aikoinaan kävin myös lauantaisin Myyrmäessä, silloin kun kotona ei ollut paljon mitään ja tilaa tuntui vielä olevan ihan rajattomasti....

Kun tapasin sunnuntaina Myyrmäessä kaverin isot lapset nämä kertoivat että olivat olleet jo lauantaina ja että silloin oli suurimmaksi osaksi samat myyjät mutta että heillä oli lauantaina vielä paremmat myytävät.
Tavallaan tekisi kyllä mieli lähteä taas kerran pitkästä aikaa myös lauantaina Myyrmäkeen. Toisaalta taas, meillä pursuilee nytkin jo kämppä kaikista liitoksista, niin ennen kun menen lauantaina, mun on kyllä siivottava jotain pois täältä :-D

Yllättäen Myyrmäki oli täynnä myyjiä, ei montaa vapaata paikkaa näkynyt. Vaikka jotenkin tavallisesti, kun on ollut monta kirppistä peräkkäin on kirppikset käynnistyneet hieman hitaasti, eli ekat kerrat on ollut niin että on ollut monta vapaata paikkaa. Mutta ei tällä kertaa! Lupaakohan tämä kaikkien aikojen Myyrmäki-sesonkia???!!?? Se nähdään!

Yritin etsiä pojalle hyväkuntoista ja edullista ja vielä kivaa talvihaalaria varahaalariksi, mutta ei nyt osunut mitään silmään. Yksi Reimatec siellä olisi ollut, kunto vielä oikein hyvä, hintakin 30e ei ollut mielestäni paha, mutta....kun ei beige ole poikani väri, ei sitten mitenkään. Jätin sinne, sillä meillä ei ole mitään hätää talvihaalarin suhteen, pojalla on 2 kpl uutena ostettuja kosteussuojattuja haalareita, eli niilläkin pärjäämme tosi hyvin. Odotellaan jospa vaikka tulis jotain parempaa vastaan. Ja vaikka ei tuliskaan, ei sekään haittaa.
Sen sijaan löysin THE toppahousut, maastokuosiset toppahousut, vielä laput kiini!! Merkistä ei ole tietoa, mutta tosi mageilta näyttävät.

Itselleni löysin vain yhden neule slipoverin, vai mikä tuo nyt on. Muuta ei oikein ollut mulle, mutta muille löytyi sitten siitäkin edestä.

Tässä sunnuntai löydöt:

- villainen ruutupaita, Alphabet, 0,30e
- Spiderman college 1e
- pääkallo t-paita 1e
- moottoripyörä puuvillapaita 0,50e- maastohousut, uudet, 1e
- maasto toppahousut, uudet, 5e
- farkut 0,30e
- shortsit 0,30e- kulho, kuin uusi, 0,50e
- meikkilaukku 0,20e
- muumilautanen 1e
- pinkki t-paita 1e
- pinkki WESC t-paita 2e- slipoveri harmaa, Esprit, 5e
- Iluminite hanskat, koko 2, ehjät 0,20e (näyttävät kuvassa ihan hassuilta kun heijastavat)
- sukat 0,20e/pariFunde auf deutsch:
- Karo Hemd aus Wolle, Alphabet, 0,30e
- Spiderman sweat shirt 1e
- Totenkopf t-shirt 1e
- Motorrad Pullover 0,50e
- Camo hose, neu, 1e
- Camo Winterhose 5e
- Jeans 0,30e
- Shorts 0,30e
- Rührschüssel, wie neu, 0,50e
- Kosmetiktäschchen 0,20e
- Muumi Teller 1e
- T-shirt in Pink 1e
- T-shirt in Pink von WESC 2e
- Pullunder von Esprit, 5e
- Iluminite Handschuhe 0,20e (sehen auf dem Foto komisch aus da sie sehr reflektieren)
- Socken 0,20e/Paar


6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Vau säkinhän löysit ihan kivasti! :) Ja silloin kun panda vielä oli (en siis tiedä onko ne nyt alkanut taas, en kyllä löytänyt infoa..) niin kävin siellä lähes joka su, myös myyrmäkihallin jälkeen. Mä en voi tulla ähkyyn kirpuista :DD hihi.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi poistat kommentteja, vaikka olet ne jossain vaiheessa jo julkaissut?
Ihmettelijä

zanne kirjoitti...

Häh?? En ole ainakaan tietoisesti poistanut kommentteja. Missä kohtaa sellaista on tapahtunut??
En edes itse julkaise kommentteja, vaan kaikki tulevat näkyviin suoraan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelijä lisää, että tässä oli kommentteja jonain päivänä useampikin, mutta enää niitä ei näy - ainoastaan Jonnan. Oli mainittu mm. jotain Panda-torin loppumisesta yms. ... Outoa, mihin ne aiemmat kommentit ovatkaan sitten kadonneet?

Jonna kirjoitti...

Anonyymi, sekoitatkohan mun blogin myyrmäkihalli postaukseen tämän? Siellä nimittäin on puhetta mm. siitä pandatorin loppumisesta. Tässä ketjussa en ole nähnytkään muita viestejä.

zanne kirjoitti...

Itse en ehtinyt ainakaan nähdä sellaisia kommentteja, mutta viime päivät olivat kiireisiä, eli en ehtinyt ihan joka hetki päivystämään blogin ääressä.
Mutta vannon että en ole poistanut mitään kommentteja! :-) (niin vähän kun niitä tähän mun blogiin tulee, ei tulis mieleenkään poistaa ne vähäiset kommentit)