torstai 30. syyskuuta 2010

Edullisia lastenvaatteita Saksasta

Minua usein hirveittää Lindexin, KappAhlin, H&M:n, jne hinnat. Vaikka vaatteet mielyttäisivätkin kaupassa, en vaan ole valmis maksamaan hirveitä hintoija niistä. Koska tiedän että samantyylisiä yksinkertaisia perusvaatteita saa myös edullisemmin.

Ainut huono puoli on että niitä ei saa Suomesta...

Tässä on saksalaisen Tschibo ketjun vaatteita. Alunperin Tschibo myi kahvia, mutta vuosien varrella ovat erikoistuneet myös muihin tavaroihin. Näitä tavaroita myydään kausittain. Parhaista tarjouksista tapellaan oikein kunnolla, eli asiakkaat tulevat ennen kaupan avaamista oven taakse ja kyynärpäätaktiikalla taistelevat tarjouksista. Siihen verrattuna Stockmannin Hullut Päivät on leppoisa tapahtuma!

Tavaroita voi myös tilata netistä ja erityisen kanta-asiakaskortin omistajat saavat tilata etukäteen tavaroita. Valitettavasti eivät toimita Suomeen.Tämä kaksiosainen talvipuku oli hetkessä loppuun myyty. Saksan talveen varmaan ihan ok puku, mutta mitään teipattuja saumoja tms. siinä ei ole. Eli ei oikein taida vetää vertoja Suomessa suosittuihin pukuihin. Hinta 39,90e.Ihanan söpö villatakki tytöille! Jos minulla olisi tyttö, ostaisin tämän oitis. Hinta 17,90e.Kivat toppaliivit pojalle, nämä ovat kääntöliivit, sisältä ovat tummansiniset. Hinta 17,90e.Hauska raitahuppari pojalle. Hinta 14,90e.Tosi ihana college pusero tytöille. Hinta 10,90e.Varsinainen tarjous on mielestäni tämä 3 kpl trikoopaita paketti joka maksaa 12,90e, siis kaikki kolme paitaa yhteensä!Tällaisia vaatteita on myynnissä Saksan Lidlissä. Usein on samoja juttuja Saksan Lidlissä ja Suomessa, mutta välillä tavaroita saa vain Saksasta. Hinnatkin on hieman eri siellä, vaikka tavarat olisivat samat.
Tällä kertaa lasten vaatteiden teemana oli bambit tytöille ja sudet pojille.

Näin suloisia takkeja on tytöille, hintaan 8,99e.Pojille on tarjoilla tällaisia takkeja hintaan 8,99e.Tosi edullisia ovat mielestäni nämä fleecesetit, eli fleecetakki sekä päähine (joko pipo tai panta) yhteensä 4,59e.Täältä löydät esittelemäni vaatteet:
Tschibo
Lidl

Mitäs pidätte vaatteista ja hinnoista??

2 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Lindlin hinnat eivät minusta mitään halpoja, alemmat ovat sekä halpoja että kivannäköisiä.
Vaatteiden ominaisuudet ratkaisevat aika paljon ostanko vai en.

zanne kirjoitti...

Alemmat vaatteet siis Saksan Lidlista, ylemmät Tschibosta. 3 paidan pakettia lukuun ottamatta ei nämä Tschibotkaan mitään erityisen edullisia ole, mutta minusta tosi kivoja (etenkin tytöille).