sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Myyrmäki 16.10.2010

Tällä kertaa oli taas "pakko" käydä lauantaina, kun oli muuta ohjelmaa näin sunnuntaina. Oli aika paljon myyjiä, mutta tyhjiäkin pöytäpaikkoja oli jonkin verran. Mutta ei merkittävästi, sillä kierrellessä meni taas sen 4 tuntia (!), kun nyt pitää katso kaikki pöydät, eihän voi jättää väliin yhtäkään, kun siinähän voisi olla just THE löytö! ;-)

Etsinnässä oli esikoiselle päiväpeitto uuteen sänkyyn. Kun emme ehtineet vielä esikoisen kanssa syvällisemmin pohtia tätä päiväpeitto asiaa, että minkälaisenkohan hän haluaisi, niin mitään kaliimpaa investointia en halunut tehdä. Sitten sieltä löytykin tosi hieno päiväpeitto, pinkki puuvillainen peruspäiväpeitto, hintakin oli sopivat 1e. Vaikka nyt ei olisikaan ollut niin mieleinen, niin oli ainaskin parempi kun ei mitään ja mitään suurempaa investointia tässä ei tapahtunut. Itse asiassa päiväpeitto oli jopa mieleinen.

Anopille löytyi lisää joululahjoja, hän toivoi 2 ilmoitustaulua, nyt löytyi toinen. Aamulla kun tultiin kirppikselle, myyjä pyysi siitä 2e. Ajattelin että 2e en jaksaisi maksaa, ja jatkoimme kiertelyä. Ajattelin että jospa katotaan vielä kirppiksen lopussa, jospa myyjä laskisi vielä hintaa. Niin siinä sitten kävikin että kun palasin kierroksen jälkeen, myyjä antoi taulun mukaan hintaan 0,50e. Jos se olisi ollut jo myyty, niin ei sekään olisi ollut mikään suuri katastrophi, sillä jouluunhan on vielä aikaa, eikä ne ilmoitustaulut mitään kallita ole kaupassakaan.

Tämä lauantai oli sitten jonkin sortin Tupper päivä. En ole koskaan käynyt Tupper kutsuille, eikä ne minua kovastikaan kiinosta. Tunnelma niissä on vähän outo, että "pitää" ostaa jotain kallista muovikippoa kun kerran emäntäkin on kutsunut. Jotenkin tämä joukkuhysterinen ylihintaisten muovikippojen ostelu ei oikein nappaa. Mutta Tupperin tuotteethan ovat hyvät, se on kyllä totta, ja siitä ei pääse mihinkään. Etenkin Mahtuvat sarjan säilytyspurkit on mielestäni tosi hyviä. Niitä löytyi sitten tänään 3 kpl, yksi ihan jätti purkki, yksi iso ja yksi pieni matala. Hintakin oli ihan eri kun Tupper kutsuilla, 3-1,50e kpl. Lisäksi löytyi vielä yksi pieni Ikean melkein yhtä hyvää sarjaa oleva purkki.

Tuttuni Saksassa haluaisi kestoilla vauvansa kanssa. Lupasin auttaa häntä ja katsoa jospa löytäisin äitiyspakkauksen kestovaippoja. Niitähän on paljon markkinoilla ja hinnat ovat niissä alhaisia ja lisäksi niitä on paljon myynnissä ihan täysin käyttämättömiä. Ja niinhän siinä kävi että löytyi 7 kuorta ja 1 sisävaippa ja vielä 1 erilainen käyttämätön kuori.

Välillä tuntuu että kaikille löytyy jotain, mutta ei mulle. Tällä kertaa löytyi saappaat itelle.


Tällaisia löytyi:

- ilmoitustaulua 0,50e
- Tupper boksi valkoisella kannella 3e
- Tupper jättiboksi 3e
- Ikean säilytysboksi 0,50e
- Schwarzkopf RootSet 1e/kpl
- päiväpeitto 1e
- mustat koristetyyny päälliset (uudet) yht. 1e
- harmaat koristetyyny päälliset 1e/kpl- ruotsinkielisiä lastenkirjoja 1e/kpl
- Kalle Ankka lehtiä 1e/4kpl
- käyttämätön Lumene puuteri 3e
- Odour control suihkepullo 1e
- Batman 0,50e
- Spiderman pitkät kalsarit 0,50e- Imse Vimse kuoria (käyttämättömät) 7kpl olivat 1e/kpl
- Imse Vimse sisävaippa (käyttöönottopesu) 1e
- kuori 1e- saappaat 3e
- ratti jossa kaikenlaisia ääniä 2e

Ei kommentteja: