sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Stokke Tripp Trapp tuoli edullisesti Ruotsista

Olen pitkään haaveillut Stokken Tripp Trapp tuolista. Mutta jotenkin....se on kallis. Vauva-aikana Stokkelle oli monta vaihtoehtoa, onhan syöttötuoleja olemassa millä mitalla ja niistäkin löytyy yksi sun toinen ihan kelpo ja hyvä.

Syöttötuolin ajan ohi mentyään, oli poika vielä sen verran pieni että ei oikein ylettynyt kunnolla pöydän ääreen. Lopputulos oli että ruuat lensivät vähän liian usein tahattomasti rinnuksille. Mietin että pitäisikö hankkia joku tuoli siihen. Tällaista mietin ensin:


kuva IKEA.fi
Sitten mietin että olisihan se ihan hyvä, mutta jotenkin se Stokke häämötti mielessä. Mutta se hinta kyllä hirvitti.
Kunnes sain kaverilta vinkin että Ruotsissa on sellainen kun Blocket ja sen kautta voisi ostella kaikkea kivaa ja Stokketkin ovat siellä huomattavasti edullisempia. Ja sitten alkoi kauhea metsästys. No siis, ajattelimme että sen kun soittaa myyjälle, ja menee hakemaan tuolin. Mutta näköjään muitakin oli samalla asialla, ja kovista yrityksistä huolimatta ekalla kierrokselle emme saaneet tuolia. Sitten kokeilimme vielä kerran, ja yllätys, yllätys, löytyi tuoli! Hintakin oli maltilliset 50e. Olihan niitä vielä edullisemmin, kuten 15e ja 20e hintaan.
Istuintyynyt kirppikseltä (ihan Suomesta) hintaan 2e.Tuolin kunto on hyvä, tietenkin siinä on pieniä käytönjälkiä siellä täällä, mutta ihan siistissä kunnossa on.

Blocket toimii niin kun Keltainen Pörssi Suomessa, eli tarkoitus on että pääsääntöisesti tavarat haetaan ostajalta. Suomesta käsin tähän hommaan tarvitaan siis joku siellä Ruotsin päässä joka menee plockkaamaan tavarat paikan päältä. Sieltä voi ostaa myös esim. Po.p:in vaatteita, niissä voisi olla myös mahdollisuus lähettämiseen, mutta sitä en ole kokeillut.

7 kommenttia:

Edla kirjoitti...

Hyvä että sait mieluisen ja onnistui noin hienosti! :)
Meillä on nyt 3v:llä tuo ikean penkki. Maalattiin se vain valkoiseksi.

Hyvät kirppislöydöt on!

Reettamon kirjoitti...

Tuo ruotasalainen versio tuosta suomessakin toimivasta "Tori" -sivustosta on kyllä ottanut tuulta alleen ihan hyvin.

Me ostettiin tuolta blocketin kautta noin vuosi sitten phil &tedsin rattaat ja tuotettiin ne sitten ystävän avulla Suomeen.

Hinta oli puolet siitä mitä käyteyistä tuohon aikaan maksettiin huutiksessa.

Chef kirjoitti...

No melko edullinen ostos oli kyllä :) Mä kertraalleen törmäsin kirpiksellä myyjään jolla oli 3 käytettyä tripp trappia hintaan 45€/kpl. Pohdin ensin että ostan, mutta ajattelin jäädä vielä miettimään. Tyhmä minä. Kun puolen tunnin päästä palasin myyjän luo, oli kaikki tuolit jo myyty :/

zanne kirjoitti...

Reettamom, joo, olen myös katsonut suomalaista TORI-versiota, mutta ei siinä kaupankäynti ainaskaan vielä ole kovinkaan vilkasta.
Olen myös huomannut saman että siellä on Phils&Teds vaunuja tosi edullisesti, samoin saattaa löytää edulliset Bugaboot.

Chef, tuo oli kans tosi edullista, ja jos sellainen tarjous tulee vastaan kannattaa ostaa heti, jos vaan on rahaa.
Nyt olen viimeksi nähnyt Myyrmäessä Tripp Trappeja hintaan 120e ja 100e.

Jonna kirjoitti...

Joo tiiäkkö katoin tätä jo aikasemmin ja ajattelin että nuopa näyttää jotenkin tutuilta, että voi olla on meidän pöydästä ;D
Mulla oli muuten nytkin tälläiset vähän eri kuosilla, mutta ei mennyt kaupaksi.

zanne kirjoitti...

Viimeksi ostin siis tämän setin sekä yhden istuinosan, joka melkein samaa kuosia (vähän tummempi sininen ja tummemmat kuviot) mutta siitä puuttuu selkäosa, olisko sulle se vielä?? :-)

Jonna kirjoitti...

Itseasiassa löytyy yhdenlainen sininnen kuvioilla (kissoja, koiria..) ja siis pelkästään selkänoja, hmm, onkohan sama?