sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Myyrmäki 3.10.2010

Myyrmäki oli taas täynnä myyjiä ja tavaraakin olisi ollut enemmänkin ostettavaa, mutta pidättäydyin nyt ihan minimalisitisissa ostoksissa ;-)
Useaan kertaan jouduin hokemaan mantraani "en tarvitse tätä, meillä ei ole muutenkaan enää tilaa tälle, en tarvitse tätä, ei, ei tarvitse ostaa, ei, vaikka olisi miten halpaa". Yritä tässä nyt, kun on tällaiset pahat Sulo-Vilen-geenit, kun kirppari on täynnä edullista pientä kivaa tavaraa.

Siellä olisi ollut laatikollinen Playmobil 1-2-3 setti, mutta myyjä halusi siitä 7e, koska laatikkokin tuli mukaan (jooo, sehän on se olennainen) ja kertoi että kaikki osat ovat tallessa. Minä kun en usko kaikkea mitä myyjät kertovat, tarkistin laatikon kuvasta asian, ja laatikosta puuttui todellakin 2 osaa. Yritin sitten tingata hintaa 5 euroon, mutta myyjä ei suostunut. Totesin sitten vaan että pitäkööt pleipparinsa ja raaha ne takaisin kotiin.

Prätkähiirille löytyi prätkät. Niiden tunnistaminen onkin sitten tällaisella noviisille aika haastavaa. Mutta ajan myötä katse harjaantuu ja pikku myyjät osaavat useimiten kertoa aika tarkasti että mihin prätkät, ukkelit ja lisävarusteet kuuluvat.

Kuvasta jäi pois Princess-merkkiset luistimet koko 39, hintaa oli vain 5e. Edessä oli pieni lohkeama kengän pinnassa, mutta sen saa liimattua takaisin pikaliimalla. Muut myyjät pitivät hyväkuntoisista luistimista hintaa 8-15e. Siihen nähden 5e luistimet ovat edulliset, etenkin kun tämä olivat tosi hyväkuntoiset.

Yritin etsiä pojalle jotain asusteita talveen, yksi pipo löytyi, mutta ei muuta kivaa ja hyväkuntoista.

Kirjatukia olin etsinyt jo jonkin aikaa, koska meidän kirjahylly on sellainen että siitä tippuu sivuista aina kirjoja. Halusin juuri tällaisia kirjatukia jotka menevät kirjojen alle ja tukevat näin niitä, ja nyt löytyi.

Pinkit adidaksen lenkkarit koko 39 olivat tosi löytö 3 eurolla, sillä ovat kun uudet. Koko on kyllä aika harhaan johtava, mun isolle 38 jalalle ne oli aika naftit. Tyttäreni pienemmälle 38 jalalle juuri sopivat.


- Setti missä saippuakuplia 0,30e
- Batman ukkeli 0,50e
- Mikko Mallikas kirja 1e


- paita itselleni, H&M, koko M, 1e
- Prätkähiiri prätkät yht.3e
- kirjatuet 4 kpl yht. 2e- pääkallo lasten essu, Indiska, 1e
- Ikea säilytysboxi, 1e
- muovinen ruokailualusta 0,50e


- Harrikka t-paita pojalle, 0,20e
- pipo 0,50e
- toppahousut 1,50e


- pinkit lenkkarit 3e koko 39

6 kommenttia:

Ballohedi kirjoitti...

UuuuuUUU.ihan törkeen mageet lenkkarit!

zanne kirjoitti...

Mä arvasin että säkin tykkäät näistä!! :-))

Chef kirjoitti...

Söpöt pinkit popot :)

Anonyymi kirjoitti...

Ich verstehe, wie immer ;-) , nichts :-) .

Aber die Schürze finde ich ganz, ganz toll.

Liebe Grüße!
Passt auf euch auf!

Bina

Jonna kirjoitti...

Kävitkö muuten nyt vkonloppuna tuolla? mä kävin su, enkä nytkään löytänyt juuri mitään :( ihme homma, muut kantaa kassi kaupalla tavaraa ulos ja muutaman vaatteen vaan löysin ;D

zanne kirjoitti...

Jonna, kyllä kävin lauantaina, mutta en ole vielä kerennyt kirjoittaa "raporttia". Löytyi vähän kaikkea pientä, mutta kaverini löysi sitten pussitolkulla kaikkea kivaa! :-)