sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Myyrmäki 24.10.2010

Tänään oli tosi hyvä päivä Myyrmäessä, eli tavaraa löytyi paljon!
Lohduttelin itseäni sillä että olin tällä viikolla myynyt huutonetissä monta kassillista meille tarpeetonta tavaraa pois, ainahan pitää perustella asioita, ainaskin itselleen :-)

Tämä oli toka vika Myyrmäki kirppis tällä sesongilla, ensi viikolla on sitten väliviikko ja sitten on vielä se viimeinen kirppis. Tuntui kyllä siltä että kaikki oli loppuun myyty ja lunastamattomia paikkoja jonotettiin.

Paras löytö oli kyllä talvitakki itselleni. Olin etsinyt jo pitkään kivaa talvitakkia kuten edellisessä postauksessa jo mietin. Mutta jotenkin kaikki takit oli jotenkin plaaah. Nyt se löytyi, pitkä (= joka peittää selän ja myös takamuksen), musta takki, hupulla ja kokokin oli juuri oikein. Hinta oli kirppikselle paljon, 15e, mutta tuolla hinnalla en saisi kaupasta mitään.
Lisäksi löysin itselleni ihanat sametti stretch liituraita housut töihin. Housut vaativat kylläkin vähän ompelua, eli hieman kaventamista ja lyhennyksen korjaamista. Mutta jo se että löytää sopivat ja mukavat työhousut on voitto.

Löytyi myös ihana Spidermanlamppu pojan huoneeseen, hintakin oli sopivat 1e.
Kesätakki pojalle jossa on ralliraidat ajattelin vähän tuunata. Takki näyttää jo aika lailla harrikak takilta, jos siihen isken vielä selkään Harrikan ompelumerkin niitä siitä tulee varsin cool takki. Olisihan siellä kirppikselläkin ollut lasten Harrikka vaatteita, yhdellä myyjällä oli ainaskin collegepusero ja toppaliivi, mutta koko oli 12 months, eli meidän pojalla jo ihan liian pieni.
Musta-harmaata dino kauluspaitaa ajattelin jouluksi laittaa pojalle päälle.

Varsin mukava saalis tällä kertaa, ja johan sieltä tultiin selkä väärällään tavaraa ulos hallista. Jäi sinne kyllä sitä sun tätä mitä ehkä olisi voinut myös ostaa, mutta nämä nyt tuntuivat tällä kertaa järkeviltä *kröhöm*.


Tässä löydöt:
- talvi Buffi, 1e
- Koff matot 2e
- Korkeajännitys sarjakuva Lauri Törni 2e- harmaa huppari, Blue, 2e
- musta huppari, H&M, 2e
- farkut 2e
- vaaleanpunainen kassi 0,50e- ihanat pinkit satiini lenkkarit, Adidas, 2eNämä eivät jää meille:
- kaksi paitaa, 110 ja 116 cm, yht. 2e
- Popolini kuori 2e
- Mio kuori 1e
- Swaddlebees sisävaippa 3e- sukat ja kalsarit yhteensä 1e
- Reima fleece myssy 2e
- Kavat sandaalit koko 27 (toivottavasti sopivat ensi kesänä) 3e- ruotsinkieliset lastenkirjat yhteensä 10e- Tuomas Veturi yöpuku 1e
- Pääkallopaita 2e (koko 110cm)
- kauluspaita 1e
- takki 1e- pieni Tupperware boksi (Mahtuvat) 0,50e
- ristipistotyö 1e
- housut 1,50e- Spiderman lamppu 1e (sisältäen energiansäästölamppu)- musta Firefly takki 15eP.S: Katso myös edellinen postauksen Tripp Trapp tuolista :-)

Ei kommentteja: