keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Myyrmäki 9.10.2010

Olin nyt kerrankin lauantaina Myyrmäkikirppiksellä, suurin odotuksin. Ajattelin että jospa silloin olisi kaikki ne myyjät jotka ovat 2 päivää, niin heillä on silloin vielä parhaat palat jäljellä. Eipä siinä sen kummallisempaa ollut. Ainaskaan minulle, mutta kaverini löysi pussitolkulla tavaraa.

Kun oli poika mukana, tuli osteltua myös jotain pieniä lahjonta leluja että poika olisi hieman rauhallisemmin istumassa rattaissa, kaikkea pientä mitä ehkä muuten en olisi ostanut, kuten Kalle Ankka taskukirjan, pienen helikopterin ja Slinky koiran.

Pöytiä kierrellessä tuli vastaan varsin tutut kasvot, ja vihdoinkin ehdin ja tajusin sanoa moi, eli Tuusis bongattu :-)

Kaikenlaista oli myynnissä, mm. ihana Lego Duplo sairaala repussa. Siitä tulee synttärilahja lapselle. Itselle löytyi kans yksi vaate töihin, kun välillä tuntuu että kaikille muille löydän aina jotain kirppikseltä vaan itselleni en löydä mitään.

Kun lähden kirppikselle mulla on aina päässäni pitkä etsintälista siitä mitä olen varsinaisesti etsimässä. Mutta harvemmin siltä listalta löytyy mitään mutta kaikkea muuta sitten listan ulkopuolelta.
Mutta muoviset tabletit olivat ihan etsinnässä, kuopuksen ruokailu kun on vielä sen verran soittaista puuhaa että en jaksa pestä jatkuvasti kankaisia alustoja, vaan tuollainen muovinen on silloin kätevämpi. Miten sattuikin että ovat nyt just sopivasti seeprakuosia kun meidän keittiön mattokin on samaa kuosia, sopii hyvin!

Kirppistely on tosi kivaa puuhaa, mutta välillä on joidenkin ihmisten henkilökohtaisessa hygieenassa toivomisen varaa. Ulkoilmatapahtumassa se ei nyt niinkään haittaa, mutta nytkin oli Myyrmäkihallissa taas kerran yksi myyjä josta lähti sen verran pistävä haju että meinasi ykät lentää, ja mä en edes ole mikään kovin herkkänenäinen! Eipä tehnyt muutenkaan mieli edes katsoa mitä hänellä oli myynnissä, vaan nopeasti eteenpäin vaan.


Tämän kerran varsin vähäiset löydöt:

- Kalle Ankka poket taskukirja 0,50e

- Muumi kirjoja (pieniä) 0,50e/kpl

- toinen pieni kirja vielä 0,50e

- helikopteri 0,50e

- Slinky koira 0,10e

- kuulakärkikynät yht. 0,50e

- miekka 1e

- OshKosh housut 2e

- Duplo Lego reppu jonka sisällä sairaala 6e- Rockbabe t-paita 0,10e

- Richard Scarry kirja 0,50e (vaatii teippausta)

- purkki 1e

- paita+ villatakki yhdistelmä 2e

- muoviset alustat yht. 1e

- palapelipallo 2e


Funde auf deutsch:

- Kalle Ankka (Donald Duck) Taschenbuch auf schwedisch 0,50e

- Muumi Pixi Bücher 0,50e/Stk

- noch ein Pixi Buch 0,50e

- Helikopter 0,50e

- Slinky Hund 0,10e

- Kugelschreiber zus. 0,50e

- Schwert 1e

- OshKosh Hose 2e

- Duplo Lego Rucksack mit Krankenhaus drin 6e (als Geburtstagsgeschenk)

- Rockbabe T-Shirt 0,10e

- Richard Scarry Buch 0,50e (muss etwas repariert werden)

-Dose 1e

- Hemd + Strickjacke Set 2e

- Tabletts zusammen 1e

-Puzzle Ball 2e

Ei kommentteja: