sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Valtteri 19.6.2011

Valtteri oli vielä vuorossa ennen lomaa. Ajattelin jos vielä jotain pientä kivaa löytyisi lomamatkaa varten, sitä en tietenkään löytänyt. Mutta kaikkea muuta sitten löytyikin.

Yhdet työhousut, ne tutut ja turvalliset Vero Modan mustat stretch housut, nämä vaatii pientä kavennusta ja lyhennystä lahkeissa, mutta se on nopeasti tehty. Mutta nämä housut nyt vaan ON tosi hyvät töissä, siistit mutta silti mukavat päällä.

Kaverille löysin vielä yhden Kushies vaipan, lähetin loma jälkeen.

Brio Mec ostin sillä tarkoituksella kun meillä on ennestään Brion rakennussarjaa, että sopii yhteen. Mutta kuinkas tässä kävikään, onhan meillä ennestään Brion rakennussarjaa joo, mutta kun se on Brio Builder ja eri (eli on eri ruuvit ja kiinityssysteemi) kun tämä Brio Mec. Noh, ihan kiva silti.

Ja sitten löytyi aarre, eli Reebokin lenkkarit (tämä on jo 5. pari, mutta kulutus on meillä näissä kova). Nämä on samat kun meillä on jo liilana, mutta nämä on siis lähes uudenveroiset. Hintakaan ei ollut paha, 7e. Sen takia piti silti herättää nukkuva teini kotoa ja kysäistä että onko väri ok, ja olihan se ok :-)


- VeroModan housut 2e
- Lucky Luke (ruotsinkielinen) 0,50e


- mustat housut, koko 110cm, 2e
- Transformers t-paita, 1e
- alushousut Salama McQueen, 0,20e
- Kushies vaippa, 1,50e


- Brio Mec laattikko 0,50e- pitkä huppari, 5e
- kengät 2e- Reebok lenkkarit 7e


2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mageet noi tennarit! Ois kelvannu mullekkin ;-)

zanne kirjoitti...

Joo, olin tosi tyytyväinen tähän ostokseen, hinta-laatu-suhde näissä oli kunnossa! :-)