sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Valtteri ja Citymarketin parkkis 17.7.2011

Aamulla satoin vähän ja sen takia en sitten uskaltanut oikein lähteä millekään ulkokirppikselle ja suuntasin taas tutulle ja turvalliselle Valtterin kirppikselle.
Pöydät olivat taas aika tyhjät siellä takaosassa, mutta kyllä nyt yhtä sun toista silti löytyi.

Tällä kertaa en ostanut ainuttakaan lastenvaatetta, sillä lapsillani ON vaatteita, mitään eivät ole vailla tällä hetkellä. Sen sijaan mun vaatekaapeissa on siivouksen jälkeen vajauksia. Poistin vaatekaapeistani kaikki sopimattomat ja muuten vaan ei (enää) niin kivat vaatteet. Löysin sitten myyjän jolla oli sopivan kokoisia ja kivoja vaatteita myynnissä, ostin häneltä 5 vaatetta yht. 10e hintaan.

Koska Valtterin kirppiksen jälkeen huomasin että sää alkoi seljetä, päätin että käväisenpäs vielä Citymarketin parkkipaikan kirppiksellä Itäkeskuksessa. Joskus 90-luvulla Itäkeskuksen Citymarketin parkkipaikan kirppis oli tosi iso, koko iso parkkipaikka oli ihan täynnä myyjiä kauniilla säällä. Nyt se on aika pieni kirppis, mutta ihan sellainen sopiva jos ei jaksa pitkään kierrellä kirppistä. Kirppiksen pienuus johtuu ehkä siitä että nykyään on kaupat auki sunnuntaisin ja tarvitsevat sen takia parkkipaikan, en tiedä.

Meidän Arcoroc muki kokoelma sai taas lisäosia kun löysin 3 kpl mukeja. Nyt meillä on niitä 4 kpl.


- Donald Duck (saksankielinen) ja Farbor Joakim lehtiä yht. 2e
- Kalle Anka Pocket kirjat 0,50e/kpl
- Simpson lehdet 1,50e yht. (Citymarketin parkkis)
- Prätkähiiri 0,50e


- 3 kpl Arcoroc mustia mukeja yht. 1e
- aurinkolasit 0,50e
- DVD:t: Vierailijat, Trinity ratsastaa jälleen, Rambo boksi yhteensä 8e


- Gina Tricot musta paita 2e
- punainen trikoopaita, Marwin, 2e


- Lindex housut, 2e
- farkkulegginsit, KappAhl, 2e- H&M villatakki röyhelöreunoilla, 2e
- iso, ohut ja leveä neule, Gina Tricot, 1,50e

2 kommenttia:

Onaha kirjoitti...

Teidän lapsilla on sitten sama tilanne kuin meillä :) Kivasti on ollut lähiaikoina kirppistarjontaa ja alennusmyyntejä ja sen huomaa kaapeista. No, äkkiä ne sitten taas kasvaa ja pääsee shoppailemaan jälleen.

Kivoja löytöjä oot tehnyt, noi sun omat vaatteet on just hyviä.

zanne kirjoitti...

Joo, täällä kaapit pursuaa oikean kokoista ja seuraavaa kokoa niin kiitettävästi että ei ainakaan kuopus tartte mitään, ja esikoinenkin vaan hyvin vähän.